Dodaj komentar

Lijepa Ljubušanka predstavila BiH na natjecanju Miss turizma svijeta 2019.

ljubuski.info

U dvorani Žatika u Poreču održana je finalna večer Miss turizma svijeta 2019. Čak četrdeset ljepotica, među kojima i Marija Paponja iz Ljubuškog, sinoć su predstavljale svoje zemlje.

Prema pravilima licence Miss Turizma Svijeta, predstavnice zemalja sudionica predstavile su se tijekom četiri modna izlaza.

U prvom izlazu na pistu lijepa Ljubušanka se predstavila u nacionalnom kostimu koji je predstavljao BiH. Prošetala se pistom u narodnoj nošnji, zatim se predstavila u casual KIK izdanju, nakon čega je uslijedio izlazak na pistu u kupaćem kostimu.

U posljednjem predstavljanju, finalistice su pokazale svečane, večernje haljine koje su za svoje predstavnice dizajnirali najpoznatiji dizajneri iz njihovih zemalja.

Tijekom programa, koji je trajao dva i pol sata, nastupili su hrvatski predstavnik za pjesmu Eurovizije Roko Blažević, Jacques Houdek, Alka Vujica i Sandi Cenov, a veličanstvenu uvertiru izbora uz plesnu koreografiju finalistica cijelog svijeta izvela je svjetski poznata Ana Rucner svirajući Odu radosti.

Na kraju je titulu Miss turizma odlukom stručnog žirija osvojila predstavnica Australije, Julijana Nikolis, te je time osigurala ekskluzivni ugovor sa svjetskim brendom "Crystal Nails" uz photo session kozmetike "Ziaja".

Prva pratilja Miss Turizma svijeta 2019. je predstavnica Poljske, druga pratilja predstavnica Finske, treća pratilja je predstavnica Sjevernog Cipra, dok četvrta pratilja dolazi iz Ugande.

Sve sudionice su tijekom boravka posjetile Pulu te njene povijesne znamenitosti, Arenu i Zlatna Vrata, grad Poreč i Eufrazijevu Baziliku, spomenik UNICEF-a, te Novigrad i Buje.

Također, svih četrdeset ljepotica iz raznih svjetskih zemalja tijekom zadnja dva tjedna razgledavale su predivne krajolike iz autobusa Croatia Bus-a. Preko svojih društvenih mreža finalistice su prenosile svoja divna iskustva iz Hrvatske te oduševljenje domaćinom, gradom Porečom te sjajnim ‘ Mulino Lux Casino’ - hotelom gdje su posljednjih 8 dana bile i smještene.

Marija je uoči natjecanja rekla kako joj je cilj predstaviti svoju zemlju u najljepšem svjetlu.

Inače, Marija se uz svoj izgled može pohvaliti izuzetnim glazbenim talentom. Svira klavir već osam godina koji je sama naučila svirati, a može se pohvaliti i znanjem u sviranju harmonike.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
4
1
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari