Dodaj komentar

Izložba likovnih radova učenika OŠ IBM Gračine u hotelu Bigeste

ljubuski.info

U prostorijama Hotela Bigeste učenici OŠ Ivane Brlić- Mažuranić izložili su svoje likovne radove nastale u školskoj 2018./2019. godini, pod vodstvom nastavnica Marije Dedić i Ivane Pavlović.

Prateći nastavni plan i program učenici su ostvarili različita likovna rješenja tokom školske godine. Prolazeći kroz različite motive i istražujući razne likovne tehnike učenici su stvorili zanimljiv opus dječjih radova. Po uzoru na poznata likovna djela svjetskih umjetnika kao što su Joan Miro, Vincent van Gogh i Johannes Vermeer, osim tehnike rada učenici su proširili znanje i o povijesti umjetnosti.

Cilj ove izložbe je prezentirati nastale radove široj javnosti i motivirati veći broj učenika da se uključe u vannastavne aktivnosti.

Učenici izlagači:

Petra Grbavac 9.a
Martina Radišić 9.a
Katja Pavlović 8.a
Petra Bilić 8.a
Bariša Jelčić 8.a
Kristijan Rašić 8.b
Bruno Šiljeg 8.b
Marija Šimović 8.b
Martino Keža 8.b
Iris Primorac 8.b
Antonija Pavlović 8.b
Antonija Puljić 8.c
Stipe Zelić 8.c
Petra Pap 8.c
Matej Granić 7.a
Marko Herceg 7.a
Marin Zovak 7.a
Ivona Ilić 7.a
Gabriela Alilović 7.a
Andrea Kraljević 7.a
Nika Mihaljević 7.a
Marko Dodig 7.a
Lana Vranješ 7.b
Antonio Vizantaner 7.b
Ana Nižić 7.b
Marta Herceg 7.b
Olivera Matić 7.b
Pero Ilić 6.a
Matej Jelić 6.a
Mia Džajić 6.a
Antea Bilić 6.a
Matea Rupčić 6.c
Klara Rupčić 6.c
Karolina Šiljeg 6.c
Karla Boto 6.c
Klara Šimović 6.c

OŠ Ivane Brlić - Mažuranić - Gračine
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

4
5
5
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari