Dodaj komentar

Ljubušanka Miss Turizma: "Želim predstaviti svoju zemlju u najljepšem svjetlu"

ljubuski.info

Želim predstaviti svoju zemlju u najljepšem svjetlu, rekla je Ljubušanka Marija Paponja koja će se s titulom Miss Turizma Bosne i Hercegovine natjecati na izboru za Miss Tourism World 1. lipnja u Poreču.

Ovu 21-godišnju studenticu Glazbene umjetnosti u Mostaru odabrao je vlasnik licence za BiH Boris Kosmač na poziv bivše Miss turizma Zrinke Kučinić. Titulu najljepše u BiH nije očekivala, prvenstveni cilj bio joj je steći, kako navodi, predivno iskustvo.

Nikad se prije nisam bavila modelingom, pa sam se odlučila okušati i u tim vodama, navodi Marija.

Trenutno se nalazi u Hrvatskoj te ističe kako uz pripreme za natjecanje ima priliku upoznati razne destinacije te se družiti sa djevojkama iz cijelog svijeta.

Ovdje sam prvenstveno kako bih se zabavila, a ishod kakav bude, govori skromno.

Marija se uz svoj izgled može pohvaliti izuzetnim glazbenim talentom. Svira klavir već osam godina koji je sama naučila svirati, a može se pohvaliti i znanjem u sviranju harmonike.

Zbog ljubavi prema glazbi upisala sam i takav studij na kojemu mi dobro ide te se nadam kako ću ustrajati u tome i dalje, kaže Marija.

bljesak.info
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
5
9
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari