Dodaj komentar

Moj brate, radi ADZ al ne radimo mi drugi koji smo većina... Zato nam i je ovako, nego svi idemo kao i ADZ pa da vidimo... Ne treba nam članska da se možemo ponašati kao i oni.... Ajmo svitu moj ludi!!! Dajte da vlastodršci vide kako je kad prava rulja pomanita.... Dosta smo mirni bili..... Vrijeme je za radikalna dešavanja.... Ajmo omladino naša da vas vidim sad... Plaćajte ALBU a smeće bacajte okolo, neka sve kante ALBINE budu prazne kad ih dođu kupit.... Rasipajte smeće i odvozite ga na pijacu te dole kraj DIAMONDA.... Ajmo da vidimo koliku gomilu možemo da napravimo samo za jednu noć....

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

9
8
1
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari