Dodaj komentar

Večeras radionica kreativnog pisanja u Knjižnici Ljubuški

ljubuski.info

JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, organizira četvrtu radionicu kreativnog pisanja, za učenike viših razreda osnovnih škola te učenike srednjih škola, pod rukovodstvom dr. sc. Anite Milićević.

Ista će biti upriličena danas, utorak 28. svibnja, s početkom u 19 sati, u prostorijama Knjižnice Ljubuški.
Podsjećamo, radionice će se održavati jedanput tjedno kroz cijeli mjesec svibanj.

Polaznici će se upoznati s osnovama kreativnog pisanja, pisanja kratkih priča i poezije.

Radovi polaznika na kraju radionice bit će objelodanjeni u prigodnoj brošuri, ali ujedno polaznici će iste prezentirati na manifestaciji "Park pun priča" u srijedu 3. srpnja, koja će se upriličiti u okviru manifestacije "Ljubuško kulturno ljeto", a autor najbolje kratke priče, po izboru stručnog povjerenstva, bit će nagrađen vrijednom nagradom - tabletom.

Knjižnica Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
7
7
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari