Dodaj komentar

Max kako bolan ne znaš zašto branitelje sa Bijače nitko kako ti kažeš ne podržava kako to ne znaš? Max HVO je 1995 godine brojio 43 000 vojnika a isti taj HVO je 2008 godine broji 196 000 vojnika ovo je službeni podatak iz ministarstva obrane.Max ljubuška pukovnija je imala tri bojne od po tri satnije koje su išle na teren satnija je brojila na papiru 120 vojnika a na teren išlo oko 80 vojnika što znači da je na teren išlo oko 800 vojnika . Max ta ista pukovnija 2008 godine ima 1100 slovima tisuću i stotinu ranjenih vojnika i 129 umirovljenih pukovnika i nekoliko generala. Max ovi podatci su danas lako dostupni svima jer ne živimo u kamenom dobu.Max još jedan podatak koji sigurno ne znaš Dragan Čović se nalazi na spisku za dobivanje medalje organizatora otpora samo se postavlja pitanje: Koga je Dragan Čović branio 1991 godine i gdje je bio? Max zbroji dva i dva i sve će ti biti jasno .Pozdrav.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
1
9
8

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari