Dodaj komentar

Obilježena obljetnica pogibije petorice ljubuških branitelja na Krivodolu

ljubuski.info

Obilježavanje 27. obljetnice pogibije petorice ljubuških pripadnika HVO-a na krivodolu kod Mostara, Ante Tolića, Žarka Miličevića, Nedjeljka Bandura, Slavka Macana i Adisa Mujanovića započelo je minutom šutnje za sve poginule branitelje.

Nakon toga na spomen obilježje poginulim braniteljima položili su vijence i zapalili svijeće: članovi obitelji poginulih branitelja, čelnici grada Ljubuškog i predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rada, suborci iz IV radiško-probojske satnije, Vlade ZHŽ i pripadnici Udruge dragovoljaca i veterana HVO-a HR HB iz Mostara.

Prigodnu službu riječi predvodio je fra Dario Dodig, gvardijan s Humca, a prigodnim se riječima zahvale i zazivom božjeg blagoslova obratio i glavni ljubuški imam Šemso ef. Germić.

U ime suboraca nazočnima se obratio Ivan Luburić "Ković".

Ove godine na komemoraciju se odazvao veliki broj Ljubušaka i mještana Krivodola, kao i djece iz osnovnih škola s Kruševa i iz Ljubuškog sa svojim učiteljima Ivanom Lovrićem i Joškom Bebekom.

Nakon završetka službenog dijela domaćini, mještani Krivodola, pripremili su osvježavajuća pića za sve koji su pohodili mjesto pogibije naših branitelja, a organizator, Služba za branitelje grada Ljubuškog organizirala je zajednički ručak.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
7
8
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari