Dodaj komentar

Ovo je jos jedno ako ne i najnize ponizenje Hrvatske nacije u BiH kao nikada do sada …
Jedna mnifestacija licimjera nevidjena u povjesti hrvata …
bezidejna, bezperspektivna, sveucilisno podrzana i privatna prc.iya hercegovacke mafije na kvadrat (hercegovacka franjevacka provincija plus hdz bih) …. koja ima za zadatak svoje bolesne - neprofesionalne i profesionalne frustracije unistenja hrvatske nacije u bih - oprati kroz svetu ideju "zajednistva" … odnosno opljackanu i prevarenu hrvatsku naciju u bih dodatno kroz "zajednistvo" iskoristiti za konacni udarac iz kojeg vise nema povratka - [ * neprimjereno * ] i uhljebguz-mafijo na kvadrat nece vam proci vasi mracni ciljevi - narod zna za vase moralne dosege koje otkrivate sve direktnije i jasnije.
Valjda je svima jasno (pogotovu srbima i muslimanima) da je ovo privatna manifestacija nizerazrednog "nacionalnog i stozernog lista" kako jos ovo malo hrvatskog nacionalnog u bih pretociti u privatno i rodbinsko (u hdzovski i hercegovacko-franjevacki plijen).

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
1
5
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari