Dodaj komentar

Očekuje se lakši plasman krumpira na tržište

ljubuski.info

Tradicionalna manifestacija "Dani mladog krumpira - Ljubuški rani" održana je jučer u Ljubuškom.

Program je započeo u Gradskoj vijećnici u 11 sati dobrodošlicom za sve uzvanike, gdje je prikazan kratki film i spot "Ljubuški rani".

Prvi se nazočnima obratio Dubravko Vukojević, direktor poljoprivredne zadruge "Plodovi zemlje".
Mi proizvođači "Ljubuškog ranog" rano smo shvatili da naš visokokvalitetni proizvod bez marketinga neće biti prepoznat na tržištu. Zato smo prije 11 godina pokrenuli ovu manifestaciju kazao je Vukojević, koji je i najavio kako uskoro očekuje lakši plasman krumpira na tržištu, budući da je konačno počela izgradnja Sabirno-distributivnog centra.

Ovaj centar će olakšati plasman na tržištu, ne samo ljubuškog ranog krumpira, nego i ostalih poljoprivrednih proizvoda s naših polja, rekao je Vukojević.

Nakon njega obratio se gradonačelnik Nevenko Barbarić koji je čestitao Zadruzi "Plodovi zemlje" na ustrajnosti i na kvalitetnom predstavljanju ne samo svojih proizvoda, nego i cijele naše sredine.
Više puta sam isticao da je poljoprivreda naša najveća mogućnost i najveći razvojni potencijal. Mi kao tijelo uprave na raspologanju smo našim poljoprivrednicima. U financijskom smislu svake godine izdvajamo značajnija sredstva, ove godine možda i najviše kroz izgradnju Sabirno-distribucijskog centra za kojeg se nadamo da će ublažiti jedan od većih problema naših poljoprivrednika, a to je pitanje tržišta. Isto tako mogu kazati da smo i druge dijelove poljoprivredne proizvodnje u značajnoj mjeri poticali i pripremali mogućnosti za investiranje, rekao je Barbarić.

Nakon prigodnog programa u vijećnici, manifestacija se preselila na Gradski trg, gdje je uslijedilo svečano otvaranje "Dana mladog krumpira Ljubuški rani", obilazak štandova i prezentacija novih sorti mladog krumpira.

Pokrovitelji manifestacije su Grad Ljubuški, Vlada ZHŽ-a i Skupština ZHŽ-a.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
1
2
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari