Dodaj komentar

Hercegovina na 4. mjestu europskih turističkih odredišta

ljubuski.info

Jedan od najpopularnijih turističkih portala i izdavača turističkih vodiča na svijetu Lonely Planet sedmu godinu zaredom sastavlja listu deset prioritetnih europskih odredišta koje bi trebale biti na radaru svjetskih putnika.

Iz Lonely Planeta navode kako "Best in Europe 2019" prikazuje europska odredišta koja vrijedi uvrstiti u svoj plan putovanja.

Osim Hercegovine, na popisu najboljih odredišta Lonely Planeta na prvom mjestu su Visoke Tatre u Slovačkoj, zatim Madrid u Španjolskoj, arktička sjeverna obala Islanda, Bari u Italiji, Shetland u Škotskoj, Lyon u Francuskoj, Lihtenštajn, Vevey u Švicarskoj te Istra na desetom mjestu.

Dok razmišljamo o Hercegovini - historijskoj regiji na koju se geografski naslanja Bosna - prvo što pada na pamet je Mostar i veličanstveni Stari most. Ono što svakako nećete zamisliti su gužve koje stižu svakog ljeta kako bi kroz neki od filtera na svojoj kameri uhvatili savršenu sliku te kamene strukture. Proširite fokus tijekom 2019. na druga hercegovačke odedišta, putujući popularnim Ćirom, željezničkom prugom koja datira iz austorugarskog razdoblja a koja prolazi krajolicima od Mostara ka Dubrovniku, povezujući neka od top odredišta u ovoj regiji. Prolutajte uličicama srednjovjekovnog Počitelja, istražite tunele pećine Vjetrenica ili se pridružite planirnarskoj turi do tradicionalnog sela Lukomir. Sve su to iskustva koja će vam otvoriti nove poglede ka ovoj piktoresnoj regiji navodi se u objavi.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
4
3
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari