Dodaj komentar

prvo vi sa dragančetom rešite lažnjake hvo koji pljačkaju narod i branitelje i onda će bit para za sve a tražit nešto što znaš da ne može proć je opstrukcija pravde
zašto nije HDZ uveo pravdu nego nepravdu koja ga drži na vlasti
hrvati traže pravdu u sarajevu i to branitelji to je rezultat lopovluka i bezakonja u hadezeu i brackoj stranci sda samo muslimani došli do pameti a hvati nemaju boga osim HDZa koji ih pljačka i iseljava-ko god misli glavom i neovisan je o HDZu je naravno [ * neprimjereno * ]k
sad je puna njemačka hrvata [ * neprimjereno * ]ka koji su pročitali lopovluk HDZa
nered je stvorio HDZ i hrani se sa njim nije tito

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
9
5
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari