Dodaj komentar

Savez branitelja o Zakonu o pravima razvojačenih branitelja

ljubuski.info

Savez branitelja Federacije Bosne i Hercegovine zatražio je da se na prvoj sljedećoj sjednici Federalne vlade razmatra Zakon o pravima razvojačenih branitelja i članova njihovih obiteljji te rebalans proračuna, kako bi zakon bio u primjeni od 1. srpnja.

U priopćenju su napomenuli kako je zakon utvrdila Radna skupina - Odbor za pitanja branitelja Federalnog parlamenta s predstavnicima branitelja, a ovakav zahtjev uputili su Vladi Federacije Bosne i Hercegovine u cilju što brže primjene tog zakona.

Dodaju da su u radu ove grupe sudjelovala dva predstavnika Saveza branitelja Federacije BiH, dva predstavnika JOB-a, dva predstavnika HVO-a kao i dva predstavnika maloljetnih branitelja kao i dva predstavnika branitelja koji borave u kampu ispred nekadašnje zgrade Vlade FBiH.

Na zajedničkom radnom sastanku s resornim ministrom i Koordinacijama Armije RBiH i HVO-a dana je podrška ovom zakonu te je zatražen nastavak retroaktivne isplate u skladu s priznanjem zahtjeva, raspoloživim sredstvima.

Također, zatraženo je i povećanje koeficijenta za osobne i obiteljske invalidnine za dobitnike ratnih priznanja za 2019. godinu, priopćeno je iz Saveza branitelja Federacije BiH.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
6
5
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari