Dodaj komentar

Dragi granjani sirom B i H morate da budete svjesni cinjenice. da. sud. u Sirokom Brjegu. radi. zajedno. sa Narko miljeom.. policijom. koja je zadtita Mafi. veliki. igraca. tako. vec. 20. godina. fukcijonira . sud . u sirokom. da. bi prikazali. godisnji. rad. zatvore godisnje. 10. ljudi. koji. su od ljute muke . otudili. po vrecu kropira... i tako iz godine u godinu. dok. vlast koja nas vodi. uvozi. mjesecno. po. stotine. kilogram . svako razne . opojne droge. dozvoljavanje prostitucije. stoga. molim. sve gradane. B i H . da. se obrate. agetima sipe.. agetima iterpola da napisu clanak. sta se desava u nasoj. drzavi... ljudi.. nema nam. spasa. ako. nam. neko. iz. evropski zemalja ne priskoci. u pomoc... politicari... svake godine.. u svojim gradovima ... izaberu. po 10. siromasni ljudi. koji. za vrecu kropira gule i po godinu dana zatvora... stoga. vam apeliram... da se vec jednom... pokrenete... zaustavite. ovaj nered... psite dopise... strajzburgu... jer... na sudu. u Sirokom. brjegu... sutkinja.. nepita !!! daliste vi ucinili neko protuzakonito djelo... njen posao ili njegov posao. je. da kaze vi ste krivi.... kaznjeni ste na dvije godine... dok. okrivljeni
.. nema pravo glasa... sljedece sto mora da ucini...je to... da mu sudcka policija stvlja lisice te ga odvode... na izdrzavanje .kazne... po zavrsetku. godine... siroki. je ... osudijo. 20.siromsha. koji su od gladi. ukrali. vrecu kropira... sud. je... napravijo... broj... osudenika. dovoljan... za. jednu. godinu... za sledecu. godinu... mozda bas vi budete osudeni na godinu dana. jer ste ubili pacova. misa. iz. zdracne... puske.... stoga. apeliram... gradanima... da se obracaju. evropskim... ispektorima... jer... evropa... zna.. za nas.. problem... a vi... ste svjedoci... ovog... zla.. koji.. nas prate... sve.. ove.. godine... kad.. bi.. znali... ko..izdrzava kaze ..ljudi koji doslovno nemaju sta da jedu... mnogi od zatvorenika govore .... da je ljepse u zatvoru... nego vani... u zatvoru... imas... redovnu. hranu...Narode... Bi H. pokrenite se. jer. mozda sete vi vec na spsku. za izdrzavanje zatvorke kazne... !!!!!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
3
1
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari