Dodaj komentar

Maturanti proslavili zadnji dan nastave

ljubuski.info

Maturanti Gimnazije Ljubuški i Srednje strukovne škole “Ruđer Bošković” jučer su proslavili posljednji dan srednjoškolskog obrazovanja.

U sklopu proslave, maturanti su tradicionalno u povorci prošli kroz Ljubuški, odjeveni u majice s maštovitim natpisima, veselili su se i pjesmom pozdravljali građane.

Završetak srednjoškolskog obrazovanja proslavilo je 146 maturanata Srednje strukovne škole “Ruđer Bošković” i 87 učenika Gimnazije Ljubuški.

Treba spomenuti kako je u Gimnaziji četvero učenika imalo prosjek 5,0 sve razrede.

Ljubuške maturante uskoro očekuje i maturalna zabava, koja će se za gimnazijalce održati 22. svibnja u hotelu Bigeste, a za strukovnjake 28. svibnja u svadbenom salonu Ohio.

Čestitamo našim dragim maturantima!

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
4
3
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari