Dodaj komentar

Održana svečanost povodom proglašenja Ljubuškog gradom

ljubuski.info

Povodom proglašenja Ljubuškog gradom jučer je u hotelu Bigeste održana prigodna svečanost.

Nazočnim predstavnicima javnog, političkog, kulturnog, vjerskog i gospodarskog života općine Ljubuški, te ostalim nazočnim građanima kratko su se obratili predsjednik Gradskog vijeća Ljubuški Tihomir Kvesić i gradonačelnik Neveno Barbarić.

Kvesić je u svom obraćanju upoznao nazočne s procedurom koju je, na inicijativu načelnika Barbarića, pokrenulo Općinsko vijeće Ljubuški za dobivanje statusa Grada Ljubuški. Zahvalio se svima koji su na bilo koji način doprinijeli da Ljubuški postane grad.

Gradonačelnik Barbarić je govorio o povijesnoj i kulturnoj baštini Ljubuškog na temelju koje je Ljubuški dobio status grada. Podsjetio je na povijest Ljubuškog i njegov povijesni značaj. Naglasio je kako će proglašenje Ljubuškog gradom doprinijeti njegovom društvenom statusu, te gospodarskom i političkom utjecaju. Zahvalio se svima koji su pomogli u izradi Elaborata o kulturno-povijesnoj baštini općine Ljubuški, te svima koji su pomogli i doprinijeli da Ljubuški postane grad.

Nakon toga je tajnik Vijeća ministara BiH Robert Vidović uručio gradonačelniku Barbariću povijesnu kartu Kotara Ljubuškog iz 1893.godine.

Program su svojim glazbenim nastupom obogatili Ivan Sušac i Goran Arar, a program je vodila Bjanka Medić.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

7
7
4
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Postaje li Gabela obiteljska Troja? Homerolog, Krešo Vujević
ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari