Dodaj komentar

Ljubuški - mjesto ugodnog življenja iz kojega neće biti razloga odlaziti

ljubuski.info

Usvajanjem Privremene statutarne odluke o Gradu Ljubuški na 28. sjednici Gradskog vijeća, koja će se održati u četvrtak 16. svibnja 2019. Ljubuški će postati grad.

Tim povodom u programu Radija Ljubuški ugostili smo gradonačelnika Ljubuškog Nevenka Barbarića.

Gradonanačelnik je u razgovoru, među ostalim, naglasio da proglašenje Ljubuškog gradom znači jačanje gospodarskog, društvenog i političkog utjecaja u okruženju, da je to zasigurno i izraz poštovanja prema lijepoj i časnoj povijesti ovog grada i ovog kraja, te izraz poštovanja prema vrlo vrijednoj kulturnoj baštini.

Dodao je da Ljubuški u raznim oblastima pravi iskorake, da je zadnjih godina postao sredina u koju se rado dolazi, te izrazio vjerovanje da je Ljubuški na dobrom putu postati mjestom ugodnog življenja iz kojeg neće biti razloga niti odlaziti.

U programu Radija Ljubuški gostovali su i predsjednik Općinskog vijeća Ljubuški Tihomir Kvesić i potpredsjednik Pero Majić.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
5
9
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari