Dodaj komentar

OSA BiH nabavlja sustav za praćenje telekomunikacija

ljubuski.info

Obavještajno-sigurnosna agencija (OSA) Bosne i Hercegovine provodi nabavku sustava za praćenje telekomunikacija, piše u Informaciji o realizaciji višegodišnjih projekata u institucijama BiH, a koju je Parlamentarnoj skupštini BiH dostavilo Ministarstvo finansija i trezora BiH.

Kako je navedeno, u toku je realizacija projekata "Obnova voznog parka" i "Nabavka posebne opreme", a raspoloživa sredstva za ove projekte na dan 1. listopada 2018. godine iznosila su dva milijuna KM.

Iz Ministarstva financija i trezora BiH navode kako nabavka posebne opreme nije realizirana u skladu s planiranom dinamikom zbog posebnosti ispitivanja tržišta, što podrazumijeva pronalaženje posebne opreme koja može zadovoljiti tražene zahtjeve, pored toga odabir mogućih rješenja dugo traje jer je oprema vrlo složena i skupa, također proces nabavke dugo traje s obzirom na to da se oprema nabavlja iz inozemstva te zbog ograničenog iznosa financijskih sredstava.

U tijeku je provedba nabavke sustava monitoring telekomunikacija te će se najveći dio sredstava za nabavku posebne opreme utrošiti u ovoj godini, piše u Informaciji Ministarstva financija BiH koja je upućena Parlamentarnoj skupštini BiH 1. ožujka 2019. godine.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
4
6
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari