Dodaj komentar

Civilna zaštita ZHŽ-a spremna pomoći unesrećenima u poplavama

ljubuski.info

Kiša koja već nekoliko dana pada za sada ne izaziva veće probleme na području Zapadnohercegovačke županije.

U našoj županiji nema problema ni velikih bujica, kao ni u susjednim županijama. Međutim, naše službe su u pripravnosti i spremni smo pomoći onima kojima je pomoć potrebna u skladu s našim mogućnostima, kazao je ravnatelj Uprave Civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije Drago Martinović.

Dodao je da je jedna od glavnih dužnosti Civilne zaštite biti na raspolaganju za pomoć svima koji su pogođeni u ovakvim situacijama i u skladu s tim, ako se ponove poplave kao 2014. godine, Civilna zaštita ove županije pružit će pomoći unesrećenima u skladu sa svojim mogućnostima.

Vjerujem da se svi sjećamo užasa koji je zadesio BiH u poplavama 2014. Ne valja unaprijed zaključivati niti najavljivati ništa slično, ali vidimo da situacija nije dobra i ako bude potrebe, mi iz zapadne Hercegovine bit ćemo na raspolaganju drugim organizacijama civilne zaštite, GSS-a, Crvenog križa i svima koji budu pomagali unesrećene u poplavljenim područjima, poručio je Martinović.

FENA
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
1
6
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari