Dodaj komentar

Sutra će u novoj zgradi MUP i Zgrade općine u Gradskoj vijećnici održati sjednica gdje će Ljubuški postati gradom.Svi uzvanici mogu se znanjem i trudom i ispunjenim obećanjem našeg sada gradonačelnika parkirati u podzemnu garažu ispod trga,a nova zgrada dominira u gradskoj četvrti.Ovo obećanje je gradonačelnik dao kao načelnik i sad ga je ispunio ,a novi kat i pročelje zgrade u kojoj se događa povijest blista kao u najvećim metropolama.Svi uzvanici nakon sjednice i proglašenja grada idu u novi velebn prostor bivše duhanske stanice gdje će uzvanici nakon razgledanja svega onoga što ne naš načelnih sada gradonačelnih napravio u kompleksu stare duhanske stanice otići na svečani ručak u novootvorenom restoranu "duvan".Poslije žičarom uzvanici će se žičarom popeti na obnovljenu kulu sa koje će vidjeti Stjepanov grad gdje u daljini dominira turistički grad pun turista.Eh da,te kako cvjeta poljoprivreda.
Ovaj događaj se može mjeriti u povijesnom smislu sa drugim zasjedanjem Avnoja gdje su preci sadašnjih uzvanika udarili temelje djedovini Jugoslaviji,a sada su njihovi unuci doživjeli ovaj svečani trenutak.Najznačajniji uzvanik nažalost zbog neodgodivih obveza nije mogao doći,a radi se o drugu Stanku Čolaku našem sugrađaninu sada u prijateljskom Beogradu.
Drugovi čestitam na ostvarenju i zahvaljujem što ste izostavili branitelje jer oni smetaju tekovinama revolujcije za koju su se borili vaši djedovi i očevi.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
5
6
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari