Dodaj komentar

Nekada slavni kotar jači i od Mostara.Danas polupusti grad pun depresivnih i bezličnih faca koje zure u prazno ne vjerujući da su ovo doživjeli.Svi oni koji su voljeli ovaj grad napustili su ga,oni malobrojni koji su ostali svoju tugu od ove vlasti koja je sve samo ne građanska liječe odlaskom na druga mjesta.To se vidi po pustom gradu kada rijetkog gosta koji dođe iz dalmacije radnik Parkova svojim nišanskim spravama čitaj fotoaparatom snima što mu nije platio 1 marku za parking.Parkovi se obogatiše od jedne KM parkinga,kafižći od depe do Siriusa zjape poluprazni,trgovine gotovo sve zatvorene.Kad nema pami imamo vlast kakvu zaslužujemo.Vlast koja se odavno odnarodila od naroda.,koja dođe mjesec dana pred izbore obećavajući brda i doline poslije rade po svom šta ih volja.To je naša zbilja.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
1
3
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari