Dodaj komentar

[ * neprimjereno * ] suvam u bankam postam elektru vodovodu u opcini u min branitela u vlasti covic sa skupa svom garniturom hdz a ovosu konjetine nisu oni [ * neprimjereno * ] za par iljada lezace u zatvoru a toje pumpe sta pljackaju toje gazde tosu pravi [ * neprimjereno * ] svaki dan kradu.jadne ljude na gorivu.godinama svaki koji je napravijo pumpu.ili vecu tvrtku nije posteno dosa do novaca eto toliko o [ * neprimjereno * ]m ko nije lopovski dosa do kapitala nekase javi javno i predstavi pa ljudi staje vama covik cili zivot triba radit dabi napravija kucu i dicu podiga na noge posteno mos.samo obolit eto samo toliko o [ * neprimjereno * ]m nece pratar bit [ * neprimjereno * ] kadamu drugi hrani huzicu on.jami kolikomu triba i on posten gradonacelnik posten je jami iz opcine kolikomu triba i tako svaki direktor iz drzavne firme svisu oni gori od ovi staji prozivate

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
4
7
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Piralen - Mostarska skraćenica za otkaz! Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Sama svoja veleposlanica Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari