Dodaj komentar

"Uvijek vjerni" održali skupštinu

ljubuski.info

Skupština navijačke udruge "Uvijek vjerni" održana je u subotu, 11. svibnja, u Žepču gdje je tom prilikom boravilo tridesetak povjerenika udruge iz Bosne i Hercegovine te Hrvatske, priopćeno je u utorak iz udruge "Uvijek vjerni".

U Žepču je tako, između ostalih, boravilo i čelništvo udruge "Uvijek vjerni" Bosna i Hercegovina te čelništvo udruge "Uvijek vjerni" iz RH na čelu s predsjednikom Mijom Šokčevićem i dopredsjednikom Željkom Bulićem, uz brojne članove iz Mostara, Gruda, Širokog Brijega, Ljubuškog, Posušja, Viteza, Busovače, Žepča i drugih krajeva iz Republike Hrvatske i BiH.

Skupština je održana u prostorijama Općinskog vijeća Žepče, a druženje je nastavljeno posjetom vinoteci.

Nakon ugodnog boravka u vinoteci članovi udruge, uz nazočnost općinskog načelnika Mate Zovka, te predsjednika HVIDR-e Herceg-Bosne Dragana Radića položili su vijenac ispred spomenika poginulim hrvatskim braniteljima, a ovom prilikom posjetili su i spomen sobu.

Na svečanoj večeri koja je održana u večernjim satima u Motelu "California" uz nazočnost visokih uzvanika, povjerenika i navijača predstavljen je i jedan novi projekt udruge nazvan "Navijačka karavana". Prema najavama, nakon Skupštine Udruge "Uvijek vjerni" u Žepču u narednim mjesecima ovaj kraj bi navodno trebali posjetiti legendarni hrvatski izbornici Zlatko Dalić i Miroslav Ćiro Blažević.

Udruga navijača "Uvijek vjerni" postoji posljednjih desetak godina, a Žepče se službeno priključilo prošle godine. Velikom zaslugom povjerenika Josipa Hrkaća – Baće Žepče u ovom trenutku broji preko 1.000 članova, a njih stotinjak aktivno prati nogometnu reprezentaciju "Vatrenih" što je apsolutno za svaku pohvalu, jer ujedno spadaju u red najaktivnijih članova kompletne udruge.

Dodajmo na kraju kako su ovdašnjim članovima udruge "Uvijek vjerni" dodijeljene i prigodne krunice koje su posebno izrađene baš za ovu priliku, priopćeno je iz navijačke udruge "Uvijek vjerni".

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

1
9
3
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Postaje li Gabela obiteljska Troja? Homerolog, Krešo Vujević
ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari