Dodaj komentar

Generacija 1993./1994. proslavila 25. obljetnicu mature

ljubuski.info

Maturanti ljubuške srednje škole, u subotu, 11. svibnja, proslavili su vrijedan jubilej, 25. obljetnicu mature.

Maturanti koji su školske 1993./1994. godine završili srednju školu, strojarski i ekonomski tehničar, njih oko 50. proslavu godišnjice mature započeli su Svetom misom u crkvi Sv. Kate u Ljubuškom, nakon toga su se okupili ispred Gimnazije u Ljubuškom, gdje su razgledavali prostorije škole i prisjetili se srednjoškolskih dana, posjetili grobove i zapalili svijeće preminulim profesorima.

Nakon toga, bivše školske kolege i njihove profesore u prekrasnom i opuštenom ozračju ljubuškog hotela Bigeste blagoslovio je humački gvardijan te uz obilatu gozbu, uz milozvučne pjesme i neizostavne plesove, svoje druženje i zabavu te prisjećanje na srednjoškolske dane i ugodne razgovore, svoj veliki jubilej proslavljali su do kasno u noć.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
5
3
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari