Dodaj komentar

"Žikina dinastija u Lijevoj našoj" gostuje i u Ljubuškom

ljubuski.info

"Žikina dinastija u Lijevoj našoj", urnebesna i zabavna predstava o hrvatskoj političkoj patologiji koja je nastala prema kolumnama Zvonimira Hodaka, gostuje 16. svibnja u Ljubuškom.

Hodakove popularne kolumne za kazališnu izvedbu prilagodio je i ujedno je izvodi Dražen Stjepandić.

60-minutna predstava će biti upriličena 15. vibnja u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, s početkom u 20 sati, najavljeno je iz Kosače.

Ulaznice se mogu kupiti, svaki radni dan na blagajni Kosače, od 13:00 do 20:00 sati. Na sceni Kosače u Mostaru predstava je već gostovala u rujnu prošle godine.

Poslije Mostara slijede nastupi u Ljubuškom u četvrtak,16. svibnja, u Čapljini u petak, 17. svibnja, i u Posušju u subotu, 18. svibnja.

Preprodaja ulaznica:

  • četvrtak, 16. svibnja u 20 hotel Bigeste u Ljubuškom (recepcija)
  • petak, 17. svibnja u 20 Kino dvorana Čapljina (prodaja ulaznica u gradskoj knjižnici)
  • subota, 18. svibnja u 20 Kino dvorana Posušje (prodaja ulaznica Općina)

Za sve predstave ulaznica je 10 KM.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
4
8
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari