Dodaj komentar

Pronađeno zapaljeno vozilo iz pljačke na Bijači, razbojnicima ni traga

ljubuski.info

Četiri maskirane i naoružane osobe opljačkale su tijekom noći benzinsku crpku na Bijači.

Oružana pljačka INA benzinske crpke na autocesti na Bijači dogodla se noćas oko ponoći. Četiri maskirane osobe s vatrenim oružjem, koristili su automobil A6 BH. reg oznaka kojeg su zapalili u mjestu Kozica (Mostar), potvrdio je Dražan Bošnjak, glasnogovornik MUP-a ZHŽ.

Za sada nisu poznati drugi detalji pljačke.

Pripadnici MUP-a i specijalne policije su jutros izvršili blokadu prometnica na nekoliko lokacija na području ZHŽ, te vršili kontrolu prometa s dugim cijevima, no očito su, s ovom akcijom, zakasnili, ili je ista bila samo predstava za javnost.

bljesak.info
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
7
7
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari