Dodaj komentar

Šta reći na sve ovo.Ništa.Jad i bijeda MUPA ŽZH.Šta očekivati od nekompetentnih ljudi koji su dobili visoke činve i obnašaju visoke funkcije.Bez škole,bez znanja,bez struke upravljaju najvažnijim resorom koji se bavi sigurnosti,da bude manje kriminala.Ovi su dobro naučili školu d Cosa Nostre.Samo za razliku od njih Cosa Nostra je školovala svoje ljude i ubacivala ih u sistem,u političare,suce,državne činovnike.Sve su pokrivali svojim školovanim kadrom,dok naša policija je a FABUS završen u hotelu Otok u Grudama uz obilne porcije janjetine i plaćanje 5000 maraka za diplomu(npr.Zoran Galić i drugi u MUPU).Naša policija odreda ovi koji imaju ćinove sastavljeni su od poljoprivredne škole i umjesto da se bave poljoprivredom oni upravljaju sistemom sigurnosti.reći su Ševinovci.Ostali manji dio u MUPu imaju diplome,ali oni se ne pitaju niti upravljaju,jer od ovih poljoprivrednih ,Ševo i Fabus stručnjaka ne mogu doći do izražaja,pa nažalost ispaštaju ni krivi ni dužni.Ovakav MUP podržava tužiteljstvo i korumpirano sudstvo tako da nam nema ponoći.Zaglibili smo u blatu i ne možemo se izvući.Pokrovitelj ovoga svega je daroviti naš Načelnik,koji je uspio u životnom podvigu upravljati ovakvim sistemom pa je zasluženo dobio novo ime CAPO.Odsada svi ćemo ga barem u komentarima zvati CAPO jer je čovjek izgradio sistem na kojem mu može zavidjeti Cosa Nostra.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
4
7
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari