Dodaj komentar

Otvorena skupna izložba ljubuških slikara amatera

ljubuski.info

U Knjižnici Ljubuški sinoć je svečano otvorena skupna izložba slika polaznika besplatnog tečaja crtanja i slikanja.

Ukupno 23 polaznika su s ponosom izložila svoje radove s raznim motivima, bilo je tu portreta i pejsaža, a među okupljenom publikom su se mogli čuti komentari kako su ljubuški amateri uistinu iznenadili svojim umjetničkim sposobnostima.

Za to je zasigurno zaslužan magistar slikarstva Jure Paponja koji je vodio tečaj crtanja i slikanja.
On se proteklih šest mjeseci s polaznicima družio i poučavao ih, zahvaljujem mu se na predanom i marljivom radu i što im je prenio svoje znanje, što je rezultiralo prekrasnim slikama. Večeras zaista imamo prekrasan izložbeni postav, rekao je voditelj Knjižnice Ljubuški Ivica Vizentaner.

On je kazao kako će izložba biti otvorena sljedećih sedam dana te je pozvao sve koji su u prilici posjetiti Knjižnicu i vidjeti slike ljubuških slikara amatera. Ukupno je izloženo 46 slika.

Ivan Bebek, ravnatelj Javne ustanove Kulturno-sportski centar Ljubuški, koja je organizator ove manifestacije je kazao kako ovom, ali i brojnim drugim aktivnostima, žele pokušati napraviti to da Knjižnica doista bude centar događanja, druženja, razgovora i lijepih trenutaka.

On je podsjetio kako je trenutno u tijeku nekoliko različitih radionica, kao što su kreativno pisanje, Digitalni građanin, učenje stranih jezika...

Koliko ovaj tečaj znači pojedinim Ljubušacima i koliko ih je usrećio, najbolje govori izjava Ljilje Petković.
Ja sam oduševljena, ispunjena i presretna da sam se našla u ovome u svojoj 56. godini života. Ja sam iskreno preponosna, od kada sam se našla u ovome znam u 10 sati navečer krenuti slikati i tako do kasno u noć, rekla je ona i dodala kako neće stati sa slikanjem.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
9
9
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari