Dodaj komentar

Vesna Tolić potpisala za Füchse Berlin

ljubuski.info

Vesna Tolić će, u sljedećoj sezoni, nastupati za njemačkog drugoligaša Füchse Berlin.

Ljubušanka u glavni grad Njemačke dolazi nakon dvije sezone provedene u Trieru.
Radujem se Berlinu. Stvarno mi se sviđa klub i svi koje sam do sada upoznala su izuzetno ljubazni. Ekipa je mlada, ali s puno talenata. Nadam se da mogu pomoći ovom divnom timu da ostvari svoje planove - kazala je 1.85m visoka rukometašica koja igra na poziciji lijevog beka, objavljeno je na stranici kluba.

U klubu iz Berlina vjeruju kako su dobili pravo pojačanje.
Vesna je velika igračica koja će vrlo dobro upotpuniti naš tim. Ona već ima iskustva u ligi i iznimno će pojačati našu vanjsku crtu - rekla je voditeljica Lisica Britta Lorenz.

26-godišnja rukometašica ponikla je u matičnom Izviđaču iz Ljubuškog, a igrala je još u Neretvi iz Jablanice, za francuske klubove Colombelles i Celles Sur Belle te njemački Union Halle-Neustadt.

Šipovača portal
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

3
9
8
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Postaje li Gabela obiteljska Troja? Homerolog, Krešo Vujević
ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari