Dodaj komentar

Gruđani najbolji na Markovdanskom turniru

ljubuski.info

U organizaciji MZ Klobuk u Klobuku je održan malonogometni Markovdanski turnir za mlađe uzraste.

U konkurenciji 2008. godišta sudjelovalo je 6 momčadi i oko 100 djece. Najuspješnija je bila momčad HNK Grude. Drugo mjesto pripalo je ekipi Futsal Ljubuški, treći je bio Herceg Sport ŠB, a četvrti domaći sastav Klobuka.

Za najboljeg igrača proglašen je Lovre Šimić (HNK Grude), najbolji strijelac bio je Marko Alpeza (HNK Grude), a najbolji vratar Luka Đolo (Herceg Sport ŠB)

U konkurenciji 2010. godišta sudjelovalo je također 6 momčadi i oko 80 djece. HNK Grude su i ovom godištu bile najbolje. Drugo mjesto osvojio je Herceg Sport ŠB, treće Ljubuški, a četvrto Kočerin.

Za najboljeg igrača proglašen je Mirko Marijanović (HNK Grude), najbolji strijelac bio je Mateo Milas (HNK Grude), a najbolji vratar Karlo Slišković (Herceg Sport ŠB), priopćeno je iz MZ Klobuk.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

8
3
7
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Postaje li Gabela obiteljska Troja? Homerolog, Krešo Vujević
ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari