Dodaj komentar

U petak izložba slika polaznika tečaja crtanja i slikanja

ljubuski.info

JU "Kulturno-športski centar Ljubuški" odjel Knjižnica Ljubuški, organizira izložbu slika polaznika besplatnog tečaja crtanja i slikanja za djecu i odrasle.

Svečano otvorenje izložbe bit će upriličeno u petak 10. svibnja 2019. godine, s početkom u 19 sati, u prostorijama Knjižnice Ljubuški.

Ljubiteljima umjetnosti predstavit će se djeca i odrasli koji su, pod stručnim vodstvom mag. slikarstva Jure Paponje, kroz proteklih pet mjeseci, prolazeći kroz razne likovne tehnike, marljivo stvarali mala umjetnička djela.

Na svečanom otvaranju izložbe polaznicima će se dodijeliti prigodni certifikati o uspješno završenom tečaju.

Izložba će biti otvorena do 17. svibnja 2019. godine te će svi posjetitelji Knjižnice Ljubuški biti u prigodi vidjeti isti.

Radujemo se Vašem dolasku!

Knjižnica Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

3
7
4
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Postaje li Gabela obiteljska Troja? Homerolog, Krešo Vujević
ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari