Dodaj komentar

Tipican primjer uspona ljudi koji su devedesetih dosli na vlast u svim republikama Jugoslavije.Neuki bez formalne skole puni sebe.Ima toga u nas puno primjer Lucica.Tocno Milijan je isa u skolu za milicionera sasvim logicno a sto drugo.Ratni put mu je kazu cist a tribala je moc inovac posle rata. kao da se to pripisalo od partizana.Trenutno je na camcu usred uzburkanog mora bez kormila i vesala.Plenkovic samo ceka pogodan trenutak vjerovatno posle EU izbora da ga dotuce.Mozemo samo ocekivati ga u Klobuku ubrzo kao i Mamica u Medjugorju.Ako Varga progovori a vjerovatno hoce bit pokajnik onda ce bit jos uklonjenih sa politicke desnice HDZ..Sjetite se Cobankovica i guljenja krompira.No ovakva sudbina ceka i mnoge nase u Hercegovini jer ko tikve sadi i bere sa djavlom dodje vrime da mu se obiju o glavu...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
7
8
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari