Dodaj komentar

Ljubušacima prva dva mjesta u utrci Wings for Life World Run

ljubuski.info

Rekord utrke Wings for Life World Run u Mostaru je 40,60 pretrčanih kilometara, a pobjednik je Ivan Bulić iz Ljubuškog.

Drugi je Ante Pokrajčić, također iz Ljubuškog s istrčanih 39,35 km, treće mjesto osvojio je Ersan Bijedić iz Čapljine pretrčavši 33,91 km, dok se od pripadnica ljepšeg spola najviše iskazala Jasmina Kavazović iz Jablanice, koja je ukupno prešla 22 km.

Vidno zadovoljan Ivan Bulić kazao je kako je ponosan na uspjeh te na sami projekt koji se po drugi put održava u Gradu na Neretvi.

Utrku su svečano otvorili karataši Ivona Ćavar i Ivan Klepić, ultra trail trkačica Jasmina Kavazović te triatlonac Nermin Palić.

Iz Studentskog zbora naveli su kako je utrci nazočilo 139 sudionika od kojih je većina studenata Sveučilišta u Mostaru, ali su se odazvali i kolege s Odjela za sport i zdravlje Nastavničkog fakulteta Univerziteta Džemal Bijedić u Mostaru, nekolicina profesora, srednjoškolaca te brojni građani Mostara.

Sudionici utrke u Mostaru završili su na 43. mjestu od ukupno 323 utrke diljem svijeta.
Iznimno nam je zadovoljstvo što smo uspjeli organizirati ovakav projekt u Mostaru, koji je svake godine sve veći i bolji, izjavio je koordinator utrke Grgur Ćorić.

Glavni cilj ovog globalnog dobrotvornog događaja jest skrenuti pozornost na ozlijede leđne moždine i prikupljanje sredstava za istraživanja koja se provode s ciljem pronalaska lijeka, stoga je stopostotna vrijednost iznosa kotizacije donirana udruzi Wings for Life.

Ovim putem se organizatori zahvaljuju Udruzi paraplegičara i oboljelih od dječije paralize iz Mostara, koji su svojim sudjelovanjem uveličali ovaj događaj.

sum.ba
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

1
4
9
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Postaje li Gabela obiteljska Troja? Homerolog, Krešo Vujević
ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari