Dodaj komentar

Karate klub Ljubuški osvojio 12 odličja u Mostaru

ljubuski.info

U subotu, 4. svibnja 2019. godine, Karate klub Ljubuški nastupio je na 1. Hercegovina kupu koji se održao u sportskoj dvorani Bijeli Brijeg u Mostaru. Na turniru je nastupilo 580 natjecatelja iz 58 klubova: Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Kosova.

Karate klub Ljubuški predstavljalo je 16 natjecatelja koji su ukupno osvojili 12 odličja.

Prvo mjesto: Tomislav Pehar i Eugen Herceg

Drugo mjesto: Katja Prusina, Karlo Bošnjak (borbe)

Treće mjesto: Mihael Anić, Anđela Bošnjak (dva 3. mjesta, natjecala se u dvije discipline), Katja Prusina (natjecala se u dvije discipline, kate i borbe) Karlo Bošnjak (kate), Ika Boto, Leo Mucić i Marijeta Miletić.

Franko Boban, Mihael Jelčić i Sanda Sadiković poraženi su u borbama za 3. mjesto.

Posebna zahvala roditeljima na angažiranosti, u mjesecu pred nama KK Ljubuški očekuje nastup na kolu lige i dva međunarodna turnira u Splitu i Zagrebu.

Karate klub Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

9
1
8
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Postaje li Gabela obiteljska Troja? Homerolog, Krešo Vujević
ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari