Dodaj komentar

Ljubuški učenici na pisanice preslikali djela velikih slikara

ljubuski.info

Ovih dana u prostorijama hotela Bigeste imate priliku vidjeti pisanice koje su preslike umjetničkih djela poznatih slikara poput Pieta Mondriana, Vincenta van Gogha i Joana Miróa.

Ove prekrasne pisanice su djela učenika iz O.Š. Tina Ujevića i O.Š. Ivane Brlić-Mažuranić.

Učenici Marta Herceg, Olivera Matić, Ana Nižić, Vlado Sabljić, Leon Granić, Marta Mucić, Ivona Ilić, Marija Granić, Marta Zelić, Vita Grgić, Marijeta Zelić, Lucija Vujica i nastavnica Ivana Pavlović dokazali su da je umjetnost našla domovinu i u našoj školi. Njihove pisanice su posebne jer su oslikane djelima velikih majstora. U ovo uskrsno vrijeme krase predvorje Hotela Bigeste u Ljubuškom. Zahvaljujemo g. Ivanu Dediću i upravi hotela što nam je omogućila da ih izložimo i tako pokažemo kako umjetnost stanuje i u našem gradu!, objavili su iz O.Š. Ivane Brlić-Mažuranić na Facebooku.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

3
8
6
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Svi smo mi krvavi ispod kože Vera Soldo | Republika info
ljubuski.info
Postaje li Gabela obiteljska Troja? Homerolog, Krešo Vujević
ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari