Dodaj komentar

Vaš portal, kao i ostali, kada piše o osuđenim pedofilima, navodi inicijale, a protiv ovog svećenika do sada nije bila podnešena kaznena prijava, a Pupovčeve Novosti navode ime i prezime svećenika, njegovih sestara, njihove slike i slike doma, a na osnovu nekakvih anonimnih svjedočenja. Ovo je očita medijska hajka, u kojoj učestvuje i vaš portal.
Kad su punoljetne, zašto nisu izišle sa imenom i prezimenom? I zašto neko od njih nije prijavio policiji? Zašto Hrvoje Šimičević nije prijavio, ako je znao više od godinu dana? Pa ni sada?
Osuđujem svaki oblik nasilja, ali dokazanog. A u ovom slučaju, ovo je teror nad svećenikom. Novinari su obične tračibabe! Grijeh je, a i krivično djelo, ovako plasirati i širiti tzv. vijesti.
Svatko je nevin, dok se ne dokaže suprotno. U ovom slučaju novinari su istražitelji, tužitelji i suci, a sve bez ikakvog zakonskig postupka.
Upitajte se šta ste dobra učinili u životu i koliko ste zla učinili ovakvim izvještavanjem.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
8
9
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari