Dodaj komentar

Mali Ljubušaci dijelili pisanice

ljubuski.info

Djeca iz Javne ustanove Dječji vrtić Ljubuški ususret najvećem katoličkom blagdanu dijelila su uskrsne pisanice.

Već drugu godinu zaredom Dječji vrtić Ljubuški organizira podjelu 1444 pisanice u znaku godine prvoga spomena Ljubuškog. Ovdje na trgu, okupilo se pedesetak polaznika našeg vrtića koji su dijelili pisanice našim građanima - kazao je ravnatelj Viktor Grbavac.

Nedavno je, pak, u Parku hrvatskih banova u Ljubuškom postavljena i dvometarska uskrsna pisanica s motivima grada.

Inicijatori postavljanja pisanice su Knjižnica Ljubuški i Javno poduzeće Parkovi d.o.o. Ljubuški.

Blagdansko druženje s polaznicima dječjih vrtića održat će se u prostorijama knjižnice početkom svibnja, kazao je voditelj Knjižnice Ljubuški Ivica Vizentaner.

Pozvao je sve građane Ljubuškog posjetiti gradski park i pogledati dvometarsku uskrsnu pisanicu.

FENA
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
6
3
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari