Dodaj komentar

Prvi na listi za novog direktora FUP-a je ...

ljubuski.info

Neovisni policijski odbor za imenovanja je na 11. sjednici održanoj 15.4.2019. godine, nakon provedenog intervjua i postupka bodovanja, sačinio Listu kandidata koji ispunjavaju sve uvjete Javnog natječaja za direktora Federalne uprave policije prema broju osvojenih bodova kako slijedi:

  1. Zoran Galić, s ukupno osvojenih 97 bodova;
  2. Milan Galić, s ukupno osvojenih 96 bodova;
  3. Ensad Korman, s ukupno osvojenih 89,5 bodova;
  4. Robert Perić, s ukupno osvojenih 89 bodova;
  5. Ljuban Frljić, s ukupno osvojenih 83,3 boda;
  6. Mustafa Hujdurović, s ukupno osvojenih 79,6 bodova;
  7. Zoran Čegar, s ukupno osvojenih 78,8 bodova;

Ranije je utvrđeno kako sedam od osam kandidata ispunjava uvjete. Jedini koji ne ispunjava uvjete je Ivica Bošnjak, zbog trajanja dužine staža osiguranja.

Zoran Galić, je trenutni direktor Granične policije BiH, a do izbora novog direktora FUP-om rukovodi Korman, zamjenik direktora FUP-a. Čelna pozicija ostala je upražnjena nakon odlaska Dragana Lukača.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
2
8
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari