Dodaj komentar

Poskoci se približili kućama u Hercegovini

ljubuski.info

Pauze između pljuskova u Hercegovini ovih dana većina je iskoristila za izlazak u prirodu i šetnje. Ove godine nije bilo dužih sunčanih razdoblja, tako da je većina ljudi i dalje željna boravka u prirodi nakon zimske pauze.

Jedan čitatelj upozorava kako treba biti iznimno oprezan tijekom boravka na otvorenom. On je samo 15-ak metara od svoje kuće u blizini Širokog Brijega "naletio" na poskoka, najotrovniju zmiju u Europi. Na svu sreću, uočio ju je na vrijeme i bio brži od nje, ali ipak, zabrinjava činjenica da zmije dolaze tako blizu kuća.

Mnogi vole reći kako zmije već godinama ostaju budne čak i tijekom zime zbog izostanka niskih temperatura, a slika koju smo dobili jasno govori kako su zmije aktivne i kako treba biti oprezan tijekom boravka u prirodi.

Bujanje vegetacije idućih tjedana samo će dodatno pogoršati situaciju, učiniti da je teže primijetiti zmije i povećati mogućnosti zmijskih ujeda.

Stoga, ako idete na područja gdje ima zmija obvezno obujte čizme, pazite ima li što na granama koje su vam u blizini i ne bi loše bilo da pročitate savjete što treba raditi u slučaju ujeda zmije.

pogled.ba
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

1
3
3
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari