Dodaj komentar

… upitan je i obiteljski centar 'papa ivan pavao ii' u čijem se sklopu nalazio i dom za djecu bez roditeljskog staranja … iza kojeg nitko ne stoji - zamisli - nikakva institucija, zupa, provincija, biskupija … nitkoo razumijes! - isti slucaj je i s medjugorjem! nitko iza njega ne stoji kao odgovornost! - e tako ti radi prava mafija i mafijaski interesni klanovi! … kad dodje do zlouporabe nemoze nitko zakonski odgovoarati za nastalu situaciju - sad kad bi ti shvatio da je cijeli katolicki puk u bosni i hercegovini sredstvo za obracun s biskupom i vatkinaom (hercegovacki puk = zalog za ucjenu) nebi mi vjerovao! … radi toga ti je tu hoser i vatikanski vizitor … (koliko budete slusali toliko cemo vas priznati) ...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

9
3
6
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari