Dodaj komentar

… Covicevo ZAJEDNISTVO ... ima za CILJ ...:
- ratne profitere koji se vecinom nalaze u stranci HDZ BiH - ABOLIRATI ...
(sve tvrke iz bivseg sustavu su date za kunu-ili marku na upravljanje "podobnima" i iste su predate BANKAMA za HIPOTEKARSKI iznos - nisu se mogli pod navodne znake vracati krediti - radi toga vam je propala Hypo Banka na celu s poznatim Hercegovackim probisvjetom) ... jedan od slucajeva su Lucici u Ljubuskom koji su sve sto vrijedi u Ljubuskom HIPOTEKIZIRALI u Hypo Banki - a danas OPCiNA "ko fole" to zeli opet staviti u Opcinsko vlasnistvo - otkupljuje od VLASNIKA sto privatnih tajkuna sto Banaka (dupla pljacaka JAVNOGA NOVCA) - u Hrvatskoj i BiH su visebrojni slicni slucajevi kao i sam SOKO MOSTAR koji je u vecinksom vlasnistvu klike iz HDZ BiH i rodbine svecnika Franjevacke Hercegovacke provincije ...
Ovo sve su zdusno odobravali u Hercegovackoj franjevackoj provinciji jer su jedan dio plijena koristili za UVISESTRUCAVANJE svojih nekretnina i imanja sto u Provincijskom tako i u osobnom-familijskom.
- u ovome odnosu tereba imati u vidu da vecina Hrvatskog korpusa zivi u Hercegovackoj franjevackoj provinciji i tu su kompaktni u odnosu s Hrvatima u Bosni - i u odnsou sa Vatikanom i Biskupom su dobar ALAT ZA MANIPULACIJU I UCJENJIVACKI ULOG u svim odnosima, svadjama i peripetijama kako podvrgnuti kretanja u smijeru vlastitih i osobnih interesa ...
OVA DIKTATURA NA KVADRAT (KLINČ HDZ BiH i Hercegovacka franjevacka provincija) je se spremila dugorocno za isisavanje svega vrijednoga u Hercegovackom puku koristeci ga ujedno kao ALAT za posticanje svojih marcnih ciljeva ... OVO JE NEVIDJENO U NOVJOJ POVIJESTI NA OVIM PROSTORIMA i IMATI CE DALEKOSEZNE POSLJEDICE ZA CIJELU REGIJU ...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

4
1
9
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari