Dodaj komentar

U Knjižnici Ljubuški počinje radionica kreativnog pisanja

ljubuski.info

Knjižnica Ljubuški poziva učenike viših razreda osnovnih škola te srednjoškolce na radionice kreativnog pisanja koje će voditi dr. sc. Anita Milićević.

Radionice će se održavati jedanput tjedno kroz cijeli mjesec svibanj.

Polaznici će se upoznati s osnovama kreativnog pisanja, pisanja kratkih priča i poezije.

Radovi polaznika na kraju radionice bit će objelodanjeni u prigodnoj brošuri, ali ujedno polaznici će iste prezentirati na manifestaciji "Park pun priča" koja će se upriličiti u okviru manifestacije "Ljubuško kulturno ljeto", u srijedu 3. srpnja 2019. godine.

Napomena: Prvi sastanak je u utorak 30. travnja 2019. godine, u 19 sati, u prostorijama Knjižnice Ljubuški.

Prijaviti se možete profesorima hrvatskog jezika, posredstvom Facebook stranice Knjižnica Ljubuški, osobno u knjižnici ili nas pak kontaktirajte - 039/831-829.

Dođite i otkrijte pisca u sebi!, poručili su iz Knjižnice Ljubuški.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

6
6
2
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari