Dodaj komentar

Po katoličkom nauku obavezni smo pomoći svakom u nevolji.Tisuće djece je proslo kroz dom.Kada slucajno pogledamo nesto iz realiti programa kao " Farma " i sl.vidimo da petnaestak ljudi ne mogu zajedno. Nije lako odgojiti ni svoju visečlanu obitelj.Čak se dogadjaju i seksualna zlostavljanja u obiteljima.
Fra Kornelije nije mogao birati odgojenu djecu jer su uglavnom bili iz razrusenih brakova.I ko zna nasto su spremni .Kakvu genetiku nose.
Pa u svakom domu imate svasta.
Znaci pet protiv tisuću .Normalno treba sve istraziti.Ali ovako pljuvati samo govori o karakteru pljuvača.
Hvala Bogu Isusu Kristu na svim nasim Hrvatskim svećenicima.Bog ih Blagoslovio da nam mogu udjelivati sakramente.
Za ove zlobne Crkva se pročišćuje a sto je najpozitivnije mladi su sve aktivniji i prepoznaju prave Katoličke vrijednosti.
Materijalizam bez Duha Božijeg je kao hrana bez soli.Hvaljen Isus i Marija.
U Medjugorju je i dalje preko milion ljudi
Uzalud vam trud svirači.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
8
6
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari