Dodaj komentar

ne treba tu ništa vjerovat jer vjerovanje je UVJERENJE a ne ČINJENica ni brakovi nisu regularni u njima postoje neprirodnosti a vama su uvjek drugi krivi ja još ko djete sam sluša cirkuse pratara i časnih sestara no šutio sam ne želim navuć nepismenu rulju na sebe
neki dan u lidelu gledan časnu nakupovala puna kolica jedva vuče a žene sa dicom kupuju sve po dva tri artikla redom
časna nema krize one u svom svjetu -raju žive dobro na grbači naroda i normalno da joj glupost pada na pamet
oni su se odrekli rada a uvatili šupljih priča ko i političari
čemu služe časne i pratri
da vode križarske ratove
da pale znanstvenike
pratri su uvjek na zemlji DIKTATORIM držali štangu
pratri nisu podržali gubca nego VLASTELU!-oprosti mi bože!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

3
9
2
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari