Dodaj komentar

crkva je uhljeba nesposobnih većinom i samo po sebi to nisu ljudi otišli tamo iz ljubavi nego za novce i tamo se javljaju svakojake neprirodnosti jer u crkvi ima neprirodni celibat
zo seks je isto pojavnost seksa no zatucan narod konačni internetom progleda i o vlasti i o fratrima
zašto se ja ne mogu direktno molit bogu nego preko podrednika
pratri lagodno i bezobrazno žive na ljudckom ne znanju a sebi su davno prigrabili školstvo da mogu zavodit narod
ja samo vjerujem uškopljenim fratrim ko i onima što čuvaju harem kako no se zvaše
tek sad će izić lavina na pratre a zašto nemamo časnih sestara u vjerničkoj hercegovini
nestalo amala za trutove koji pričaju dječije priče-oprosti mi bože ako te ima ako te nema isto mi se piše pakao tamo je cjeli adeze

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
5
2
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari