Dodaj komentar

I stavamje narode oni kradu odkad postoje sveje to politika pratrisu politicari i kupe novac sve sta rade rade za pare.plati rodjenje plari krscenje plati pricest.plati krizmu plati vijencanje plati sprovod daj lemuzinu plati blagosov kuca pa jeli vidite vi slijepi dase sve svodi na pare pa jeli itko procita u bibliji da isus sveti to kaza dase narod pljacka sveje to dijelo italijanske mafije onisu vatikan proglasili gl grad krscanstva a mi jadnici u bih samojim sluzimo daji branimo i hranimo mismo u bih za vatikan samo ovce koje ginu za njihove ideale pa vatikanje tvornica zlata novca nemorala pedofilije razvrata toje toliko iskvareno oni svecenici papa nema veze sa krscanstvom bogje duh sveti kojega nijedan zivuci covijek nije vidijo isus postoji blazena djevica bogorodica postoji ali moj narode ovi pratri i popovi nemadu.nikakve veze sa vijerom tosu samo matrijalisti kojisu vidili dajim je ljijepo dobre kuce dobri auti dobta hrana dobre zene jer naucnoje dokazano da covijek kojegaje rodila zena je grijesan nemoze cijeli zivot da prozivi bez zene ili seksa to jednostavno ne postoji jer biblija kaza koje rodzen na zemlji onje grisnik cak i sveti zatoje kriv narod pa kome oni mazu.oci dobro uhranjeni leze dobro vino pa normalnoje damuse alat dize nemadu.kredita nemadu obaveza toje naj veca [ * neprimjereno * ] onisu gori od naj goreg lopova i kriminalca ovimje bila i potriba ukrast i privarit jer bome triba odgojit dicu i prizivit prijece opet uraj nego fratri pa vidite kada snjima pricate kakoje to puno sebe i bahato

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

2
6
8
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari