Dodaj komentar

adeze priča o mladom kumpiru iz vojnića koji sade da prodaju a niko ga ne jede je brzo završila i prije nego je počela
ne znaju oni svi skupa u općini koliko duluma ima hektar no ovog su nasodali da se slika i glumi budalu od sebe
nije samo šipovača i vojnići zemlja kumpira ima sunčanih zemalja di kumpir raste cilu godinu samo sadi vadi i to na onom školskom globusu ima no to ševinovci ne znaju
ima i zemalja di se predivno žive a nikad nisu srećom čuli za adeze strankz propasti
svjet je tako velik a naši adezekani misle da su glavni sa svojim crnim vilajetom čede dragančeta-pozdrav iz australije di mi imamo više pustinje nego vi zemlje komplet

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

1
9
4
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari