Dodaj komentar

Novi štrajk u srednjim školama ZHŽ

ljubuski.info

Nezavisni sindikat uposlenih u srednjim školama Zapadnohercegovačke županije i ove godine kreću sa štrakovima upozorenja po jedan školski sat.

Naime, kako su priopćili iz NSUSŠ ZHŽ budući da resorno ministarstvo obrazovanja sustavno ignorira njihova upozorenja o nakupljenim problemima, a županijska Vlada ne pokazuje dovoljno interesa za potpisivanje novog Kolektivnog ugovora, na temelju članka 118, stavak 1. Zakona o radu (Narodne novine br. 7/01), članka 13. Statuta NSUUSŠ ZHŽ, Članak 74. Kolektivnog ugovora NSUSŠ ZHŽ, najavljuju štrajk upozorenja koji će se održati u utorak 16. travnja 2019.g 3. školski sat u obje smjene u svim srednjim školama ZHŽ.

Nadalje su poručili da ukoliko Vlada i resorno ministarstvo i dalje budu ignorirali njihove zahtjeve, nastavit će sa štrajkom upozorenja, uz vrlo izgledan generalni štrajk.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
3
1
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari