Dodaj komentar

Moja Ružice nitko i nikada nije uspio OBMANUTI ovaj napaćeni narod u njegovoj povijesti kao što je to uspijelo HDZ-eu ili pravilnije rečeno beogradskoj UDBI... To je tužna činjenica...Nama trenutno nitko ne može pomoći...Cilj je ostvaren u cijelosti po naredbi Ujedinjenog Kraljevstva i Beograda... Hrvatski korpus razbiti na sve moguće načine i na našu žalost to im je uspijelo...Hrvati nikad u svojoj povijesti nisu bili razijedinjeniji...Nikad mi neće biti jasno kako neki visoko obrazovani ljudi i svećenici mogu podržavati da ovu napaćenu Hercegovinu danas vode najveći nevjernici i komunjare sa dno kace koji se i danas KLANJAJU BEOGRADU... TUŽNO ALI ISTINITO!!!! U Posavini je poginulo oko dvije tisuće i ranjeno pet tisuća Hrvata i šta danas imamo : " VELIKI VOĐA ŽRTAVA I VELIKI VOĐA KRVNIKA SE POBRATIMIŠE"..

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

4
9
9
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Piralen - Mostarska skraćenica za otkaz! Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Sama svoja veleposlanica Ružica Zeljko
ljubuski.info
Tiha revolucija Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari