Dodaj komentar

Gospodine Santicu o cemu pricas.Niko nije sudjen ili su ti prijatelji Rupcic,Prce,Jelavic.Prva dvojica su priznali krivnju i gle cuda nakon izlaska iz zatvora Rupcic postaje veliki gazda i zastupnik svjetski poznate firme.Vecina Hrvata to zna ali ti kao celnik gospodarske komore neznas.Stidi se.Sto se tice sajma sajam triba..Firma u kojoj radim je izlagala i opet ce izlagati i u Zenici i Sarajevu i u Gradascu.Tamo uvik upoznas nove partnere a politicari kao sto ste i vi odmaknite ruke od biznisa tako cete nam najvise pomoci.Medjutim vi to necete trazite pinku.Jos recite kome ste pomogli kao komora.Mozda svojim stranackim jaranima .Obicnom gospodarstveniku sigurno niste jer radim te poslove u firmi pa bi znao .Dakle kome ste pomogli mozda Rupcicu za koga tvrdite da nije kriv za Hercegovacku banku a priznao krivnju....

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

6
6
4
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Piralen - Mostarska skraćenica za otkaz! Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Sama svoja veleposlanica Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari