Dodaj komentar

E moj Marko suti i radi kako ti se naredi, zasto je Komara izgubila ovlasti i licencu za prostor koji je netko sebi namjestio.Zasto se Komora se sve takse za paviljone ne placaju Komori.Zasto je takav kakav je a pokazuje da je vise regionalni nego medunarodni karakter ili status ucesnici ne placaju izlozbeni prostor Bih Komori gospodarskoj.Zasto je Dragan Covic i sajamski prostor uzurpira oteo Komori.Kakvu moc vise Covic Dragan jugoslovencina prestavlja Hrvatskom narodu .U ovoj nesretnoj drzavi sve se vrti oko 3 kriminalca a ostali samo gledaju,institucije su instumentizirali za svoj osobni probitak i boli ih [ * neprimjereno * ] za narod.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
6
4
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari